پایگاه مطالب علمی

وبلاگ دکتر مصطفی پارسا مقدم

پایگاه مطالب علمی

وبلاگ دکتر مصطفی پارسا مقدم

سلام خوش آمدید

مصرف توت و خرما همراه چای

سه شنبه, ۲ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۰۶ ق.ظ

 


اگر بر این باورید که مصرف توت و خرما به جای قند می تواند از بالا رفتن میزان " قند خون "جلوگیری کند سخت در اشتباهید.

قند خرما ، توت یا به طور کلی هر ماده قندی هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا می کند بدن تمام شیرینی این مواد را جذب کرده و انرژی موجود در آنها جذب بدن نمی شود.

گفتنی است مصرف "میوه های خشک "در کنار چای بهترین گزینه ممکن می باشد.

  • مصطفی پارسا مقدم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
پایگاه مطالب علمی

مسئول وبلاگ: دکتر مصطفی پارسا مقدم
مدرس دانشگاه
پژوهشگر حوزه مدیریت

محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر