به لیمو و خواص آن
شنبه, ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴، ۰۸:۰۶ ب.ظ
برگ ها بخش دارویی این گیاه هستند و بویی شبیه لیمو دارند. پودر برگ گیاه به لیمو به رنگ سبز مات و دارای بوی معطر، طعم آن تند و کمی تلخ است. از به لیمو در درمان سوء هاضمه، نفخ، سردردهای یک طرفه، دردهای عصبی، سرگیجه و علائم سرماخوردگی استفاده می شود بعلاوه در تقویت حافظه و ایجاد آرامش نیز مفید است. همچنین به عنوان ادویه در مصارف خانگی نیز کاربرد دارد. اسانس به لیمو دارای خواص باکتری کش و حشره کش بوده و همچنین در صنعت عطرسازی نیز از آن استفاده می شود.
در بیماران دچار نارسایی کلیوی و همچنین در دوران آبستنی و شیردهی باید از مصرف زیاد به لیمو اجتناب کرد. استفاده موضعی به لیمو ممکن است باعث حساسیت پوستی شود. برگ و اسانس به لیمو را باید دور از نور، در جای خنک و سربسته نگهداری کرد.
نوشیدن دم کردهٔ گیاه بهلیمو به صورت چای طرفداران زیادی دارد.
- ۹۴/۰۲/۱۹
- ۳۲۱ نمایش